Contact

Paxman publicerar nyhetsbrev om ökande investerarintresse för bolaget i USA

Paxman publicerar idag mars månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Denna utgåva lyfter fram att Paxmans VD Richard Paxman genomfört ett flertal investerarträffar i USA för att följa upp det ökande investerarintresset för bolaget sedan USA-baserade Arrowhead Business and Investment Decisions inledde sin bevakning i slutet av året. På Arrowheads dedikerade Paxman-sida finns mer information om deras analys av bolaget, och den senaste analysrapporten går att läsa här.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om att VD Richard Paxman medverkade vid ett brittiskt exportevent i Leeds för att berätta om bolagets etablering i USA, att Paxman Scalp Cooling Research Centre gästades av den framstående amerikanske bröstcancerläkaren Alberto Montero, framgångsrika certifieringar av distributörer från Saudiarabien, Rumänien och Tjeckien, samt om ett flertal order till USA, Storbritannien och flera internationella marknader.

För att läsa hela nyhetsbrevet, gå in på:

https://bit.ly/paxmar23se

Detta är den sista utgåvan av Paxmans månatliga nyhetsbrev som riktar sig specifikt till investerare. Intressenter rekommenderas att framöver följa nyhetsflödet direkt på Paxmans webbplats samt via bolagets kanaler på sociala medier.

Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram