Contact

Paxman publicerar nyhetsbrev om ett nytt lagförslag i USA för att öka tillgången till skalpkylning

Paxman publicerar idag april månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Månadens utgåva lyfter fram lagförslag HB7322 som har presenterats för kongressen i USA. Lagförslaget skulle göra det obligatoriskt för alla hälsovårdsförsäkringsparter att täcka kostnaden för skalpkylningsbehandlingar för att undvika cellgiftsinducerat håravfall hos cancerpatienter.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om att hela programmet för den internationella kongressen Scalp Cooling Summit, som Paxman anordnar den 5 maj, nu har publicerats, att Paxman utökar sitt team med flera nya medarbetare inklusive Dr. Aishwarya Bandla som Regional R&D Manager med fokus på bolagets CIPN-projekt, det nya avsnittet av podcasten Changing the Face of Cancer, nya order i USA, Storbritannien och internationellt samt nya distributionsavtal för Serbien och Qatar.

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/paxapr22se

Paxmans nyhetsbrev för investerare publiceras månatligen som en del av bolagets satsning på förstärkt marknadskommunikation tillsammans med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.paxman.se. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen/artiklar till nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram