Contact

Paxman tillkännager Nelson Arcos S.A. som sin globala distributionspartner för Paxman-utrustning i Uruguay

Nelson Arcos S.A. har sitt huvudkontor i Uruguays huvudstad Montevideo och är ett av de ledande företagen inom medicinteknik i landet.

Nelson Arcos har över 35 års erfarenhet inom branschen och är en sedan länge etablerad importör och exklusiv leverantör av världsledande medicinsk utrustning, läkemedel och utrustning till sjukhus över hela landet. Deras rykte och engagemang i sin etablerade kundbas kommer att spela en viktig roll för att navigera i de regulatoriska processerna och registreringen av Paxman Scalp Cooling, och för en effektiv produktlansering i regionen.

Uruguay har en låg befolkningstäthet med hälften av människorna koncentrerade till storstadsområdet Montevideo. Landets befolkning på 3 490 048 har den högsta cancerincidensen i Latinamerika, med den kombinerade cancerfrekvensen för män och kvinnor på 263,4 personer per 100 000 - bröstcancer är rankad som den näst högsta tumörtypen med nästan 1 900 fall per år.

Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram