Contact

PAXMAN tecknar avtal med MD Anderson Cancer Center

PAXMAN meddelar att bolaget har tecknat avtal med The University of Texas MD Anderson Cancer Center. PAXMAN kommer att installera 16 skalpkylningssystem på 3 av centrets kliniker i Houston.

PAXMANs Scalp Cooling System är det enda skalpkylningssystem som är FDA-godkänt för reducering av håravfall hos bröstcancerpatienter som genomgår cellgiftsbehandling baserat på en randomiserad klinisk studie.

- Vi är glada över att kunna erbjuda vårt Paxman Scalp Cooling System som en möjlighet att reducera håravfall hos bröstcancerpatienter som genomgår cellgiftsbehandling hos MD Anderson, säger PAXMANs vd Richard Paxman. 

PDF PDF
Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram