Contact

Paxman publicerar nyhetsbrev om världens första Scalp Cooling Summit som genomförs i maj

Paxman publicerar idag mars månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Månadens utgåva lyfter fram att Paxman kommer att stå som värd för den världsunika konferensen Scalp Cooling Summit, där innovativa branschledare träffas för att diskutera alla aspekter av skalpkylning, den 5 maj 2022. Detta internationella, digitala event inkluderar ett antal föredrag, keynote-diskussioner och live-samtal där världsledande experter kommer att dela med sig av de utmaningar som de möter inom hantering av bieffekter, samt de erfarenheter och lösningar som de har utvecklat. Talarlistan inkluderar representanter från institutioner som Memorial Sloan Kettering Cancer Center, New York, USA; Tata Memorial Hospital, Mumbai, Indien; Dana Farber Cancer Institute, Boston, USA; Seattle Cancer Care Alliance, Washington, USA; Kyoto University, Japan, med flera.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om Paxmans fortsatta samarbete med den amerikanska icke-vinstdrivande organisationen Living Beyond Breast Cancer, det andra avsnittet av podcasten Changing the Face of Cancer som fokuserar på håråterväxt, samt även multipla order i USA till fem delstater, order till existerande kunder i Storbritannien samt internationella order till Belgien, Frankrike, Italien, Nederländerna, Sverige och Japan.

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/paxmar22se

Paxmans nyhetsbrev för investerare publiceras månatligen som en del av bolagets satsning på förstärkt marknadskommunikation tillsammans med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.paxman.se. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen/artiklar till nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram