Contact

Paxman publicerar nyhetsbrev om stark internationell order- och installationsaktivitet under sommaren

Paxman publicerar idag augusti månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Månadens utgåva lyfter fram att Paxman har erhållit flertalet viktiga order på sina internationella marknader, och att bolagets distributionspartners har installerat skalpkylningssystem i många länder inklusive Brasilien, Tjeckien, Frankrike, Indien, Israel, Puerto Rico, Spanien och Sverige.

I nyhetsbrevet går det även att läsa en uppdatering om Paxmans framgångsrika webinarium i Indien där sjuksköterskor från Massachusetts’s General Hospital och Mumbai Oncocare Cancer delade med sig av sina erfarenheter av skalpkylning till över 490 livestreamande deltagare, samt att Paxman erhållit flertalet order och genomfört installationer i Storbritannien och ett antal delstater i USA.

Aktieägare uppmanas även att skicka in frågor om bolagets nyligen publicerade delårsrapport för Q2 2021 till en VD-intervju som kommer att publiceras i nästa månads nyhetsbrev.

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/paxaug21se

Paxmans nyhetsbrev för investerare publiceras månatligen som en del av bolagets satsning på förstärkt marknadskommunikation tillsammans med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.paxman.se. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen/artiklar till nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram