Contact

Paxman publicerar nyhetsbrev om order till flertalet marknader under månaden

Paxman publicerar idag december månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Månadens utgåva lyfter fram att bolaget erhöll order till ett flertal marknader under månaden, inklusive direktmarknaderna Frankrike, Skandinavien, Storbritannien och USA, samt till Brasilien, Indien, Israel och Singapore. Beställningarna omfattade såväl uppgradering av tidigare utrustning hos befintliga kunder samt system till nya kunder efter genomförd framgångsrik utvärdering av Paxmans utrustning.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om att Paxman var en av finalisterna i kategorin årets SME-bolag vid fransk-brittiska Trade & Investment Awards 2022, att bolaget utsetts till femstjärnig arbetsgivare av den oberoende arbetsplatsutvärderaren WorkBuzz, samt om några av Paxmans framgångsrika samarbeten med påverkans- och välgörenhetsorganisationer under året.

Slutligen önskar Paxman alla läsare av nyhetsbrevet en god jul och ett gott nytt år!

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/paxdec22se

Paxmans nyhetsbrev för investerare publiceras månatligen som en del av bolagets satsning på förstärkt marknadskommunikation tillsammans med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.paxman.se. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen/artiklar till nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram