Contact

Paxman publicerar nyhetsbrev om medieuppmärksamhet och marknadsföring under internationella bröstcancermånaden

Paxman publicerar idag oktober månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Månadens utgåva lyfter fram att Paxman har uppmärksammats på flertalet marknader och har genomfört en framgångsrik kampanj i USA under internationella bröstcancermånaden i oktober. Aktörer och medier som uppmärksammat Paxman Scalp Cooling inkluderar Mayo Clinic Health System och morgon-TV-programmet Good Morning America i USA, The Times of India, brasiliansk TV samt en marknadsföringskampanj av Sverigelotten till stöd för Bröstcancerfonden. Paxmans
#YouveGotThisCampaign lanserades i början av oktober och inkluderar både digital och fysisk annonsering.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om en undersökning av ASCO med 600 onkologer i USA som visar på en betydande positiv attityd när det gäller att erbjuda skalpkylning till de flesta cellgiftspatienter, internationella order från Brasilien, Bulgarien, Frankrike och Rumänien samt att Paxman har omcertifierats med positivt resultat av Medical Device Single Audit Program.

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:
https://bit.ly/paxokt21se

Paxmans nyhetsbrev för investerare publiceras månatligen som en del av bolagets satsning på förstärkt marknadskommunikation tillsammans med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.paxman.se. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen/artiklar till nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram