Contact

Paxman publicerar nyhetsbrev om inledd bevakning av bolagets aktie i USA

Paxman publicerar idag januari månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Månadens utgåva lyfter fram att Arrowhead, en USA-baserad leverantör av Investor Relations-tjänster, nu har släppt en initial analysrapport om bolaget. I denna rapport bedöms fair value för Paxman vara inom spannet 57,1-76,5 kr per aktie, jämfört med aktiekursen 42,3 kr den 24 januari 2023. Rapporten lyfter även fram bolagets närvaro i mer än 60 länder, det pågående arbetet med att konvertera kundbasen i USA till den nya affärsmodellen, samt den kommande fas 3-studien med SWOG Cancer Research Network och National Cancer Institute under 2023 med Paxmans portabla kylnings- och kompressionssystem PLCS för att motverka cellgiftsinducerad perifer neuropati (CIPN) hos cancerpatienter.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om ett flertal order till Storbritannien och Irland, USA (inklusive tecknade avtal för den nya affärsmodellen) och ett antal internationella marknader i Asien, Europa, Sydamerika och Mellanöstern, att Paxman nominerats i kategorin Export Achievement Award vid Medilink North of England Healthcare Business Awards 2023, framgångsrik certifiering av en distributionspartner, samt att bolagets skalpkylning uppmärksammats i flera amerikanska medier.

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/paxjan23se

Paxmans nyhetsbrev för investerare publiceras månatligen som en del av bolagets satsning på förstärkt marknadskommunikation tillsammans med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.paxman.se. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen/artiklar till nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

För ytterligare information, kontakta:
Richard Paxman, VD
Tel: +44 7968 020641
E-post: richard@paxmanscalpcooling.com
www.paxman.se

Paxman publicerar nyhetsbrev om inledd bevakning av bolagets aktie i USA Paxman publicerar nyhetsbrev om inledd bevakning av bolagets aktie i USA
Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram