Paxman publicerar idag maj månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Månadens utgåva lyfter fram världens första Scalp Cooling Summit som anordnades av Paxman den 5 maj. Med nästan 50 ledande onkologer och forskare som talare och över 1 400 deltagare blev konferensen en stor framgång. Innehåll från eventet finns nu tillgängligt on-demand och kommer att fungera som en långsiktig utbildningsplattform.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om Paxmans nya affärsmodell i USA som lanseras tillsammans med utökade assisterande tjänster för vårdgivare och patienter, utbildning av distributionspartners från Grekland och Slovenien samt att Paxman vann utmärkelser vid Medilink North of England Healthcare Business Awards och Integrated Health & Wellbeing Councils Patient First Awards i Indien. Dessutom finns information om erhållna order under månaden till ett flertal platser i USA, existerande kunder i Storbritannien samt till Italien, Tyskland, Polen, Slovenien, Turkiet, Brasilien och Australien.

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/paxmaj22se

Paxmans nyhetsbrev för investerare publiceras månatligen som en del av bolagets satsning på förstärkt marknadskommunikation tillsammans med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.paxman.se. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen/artiklar till nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

Paxman publicerar nyhetsbrev om framgångsrikt Scalp Cooling Summit med omkring 50 talare och 1 400 deltagare