Contact

PAXMAN installerar skalpkylningssystem hos Memorial Sloan Kettering Cancer Centre (MSK)

PAXMAN meddelar att bolagets kliniskt prövade skalpkylningssystem inom kort kommer att erbjudas till bröstcancerpatienter som behandlas vid Memorial Sloan Kettering Cancer Centers kliniker i New York-området. PAXMANs Scalp Cooling System är det enda skalpkylningssystemet baserat på en randomiserad klinisk studie som har godkänts av FDA.

PAXMAN kommer nu att installera 34 skalpkylningssystem vid 10 av MSK's kliniker i New York-området. De första systemen levereras i december, och installeras i början av 2018. Som en del av implementeringsprocessen kommer närmare 500 av MSKs medarbetare att genomgå PAXMANs utbildningsprogram för att säkerställa att skalpkylningsbehandlingarna utförs så effektivt som möjligt med bästa tänkbara resultat för patienterna.

- Vår vision är att kunna erbjuda alla bröstcancerpatienter möjligheten att behålla sitt hår i samband med cellgiftsbehandling. Vi är glada över att kunna hjälpa dessa kvinnor och ge dem ett visst mått av kontroll, säger PAXMANs VD Richard Paxman.

PDF PDF
Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram