Contact

Påminnelse; glöm inte att anmäla dig till det virtuella Q&A-eventet med VD Richard Paxman den 25 november

Eventet inleds kl 17.00 CET med en kort presentation av bolagets delårsrapport för Q3 2020 följt av en Q&A med VD Richard Paxman. Aktieägare, investerare och andra intressenter är välkomna att delta.

Alla som önskar delta måste anmäla sig senast den 25 november kl 12:00 CET, vilket görs via denna länk: https://paxmanscalpcooling.zoom.us/webinar/register/WN_n2sT-RAgRsqxcx4xwKRaLA
Deltagare som vill skicka in frågor rekommenderas att göra det i samband med registrering så att bolagets VD kan förbereda sig på bästa sätt.
Det kommer dock även att vara möjligt att skicka in frågor direkt under själva eventet.

Vad vi gör
Paxman är världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en målinriktad resa för att förändra synen på cancer genom kryoterapibaserade behandlingar. Paxmans uppdrag är att tillgängliggöra tillgången till skalpkylning globalt.
Läs mer  →
Finansiella rapporter
Läs Paxmans finansiella rapporter. I dessa dokument hittar du en detaljerad översikt över våra finansiella resultat, viktiga milstolpar och en strategisk framåtblick. Rapporter publiceras kvartalsvis och årsvis.
Läs rapporter →
Investera i Paxman
Paxman har behandlat över 100 000 patienter och installerat över 5 000 system i mer än 65 länder världen över. Vi hjälper till att hantera det trauma som uppstår vid håravfall från cellgiftsbehandling. Genom att investera i Paxman stödjer du inte bara ett bolag, du hjälper oss också att förändra synen på cancer.
Besök Investeringscentrum →
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram